063 613 652
mafritodoo@gmail.com
Minimalan iznos porudžbine 2.900 RSD
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h-36h
za porudžbine do 14:00
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h - 36h
za porudžbine DO 14:00

SIDERO 500 ml

hemijska dekontaminacija-za uklanjanje oxida i opiljaka gvožđa

Kategorija:

1.980,00 RSD

Opis proizvoda

Gel za uklanjanje gvožđa - sa dejstvom i protiv uklanjanja kamenca

SIDERO je razvijen za profesionalce kojima je potreban visoko koncentrovan i mirisni dekontaminirajući proizvod, koji se takođe može koristiti u zatvorenom prostoru bez neprijatnog mirisa sumpora koji je tipičan za ove proizvode.

SIDERO je idealan za dekontaminaciju automobila koji su jako kontaminirani ostacima gvožđa i minerala koji se nakupljaju na karoseriji, naplatcima i prozorima uzrokovani železničkim prevozom ili parkiranjem pored čeličana ili železničkih stanica ili gradskim zagađenjem i kiselim kišama. Proizvod koristi F.R.G. tehnologija (Fluid Reverse in Gel) koja mu daje visoku adheziju na vertikalne površine, čak i kada se razblaži, kao i praktična, homogena i laka doziranja, svojstva koja su neuobičajena za gel proizvode.

Jednom kada se dozira, karakteriše ga sporo sušenje koje mu omogućava efikasniji i potpuno bezbedan rad čak i u situacijama kada ne postoji mogućnost dekontaminacije automobila u senci daleko od sunca. SIDERO je visoko podmazujući za čišćenje felni četkicama, izbegavajući swirlove. Pored toga, to je prvo sredstvo za uklanjanje gvožđa koje istovremeno uklanja ostatke krečnjaka u jednoj operaciji. U stvari, kada ima mineralnih ostataka, njegova ljubičasta boja postaje tamnozelena - bronzana, što zapravo znači da su ostaci uklonjeni. Proizvod je inertan na karoseriji, odbojnicima i plastičnim delovima, vraća prvobitni efekat perliranja na prethodno nanetu zaštitu. Zahvaljujući svojoj ekskluzivnoj i izuzetno efikasnoj smeši, SIDERO je u stanju da rastvara mrlje od rđe i zato se preporučuje i za nautički sektor. Neophodan je za pripremu karoserije pre ciklusa poliranja ili zaštite.

Dodatne informacije

Korisnici su kupili i...

You may also like…

Iz iste kategorije

Izrada sajta Alpha Media | Copyright © 2022 Mafrito
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram