063 613 652
mafritodoo@gmail.com
Minimalan iznos porudžbine 2.900 RSD
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h-36h
za porudžbine do 14:00
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h - 36h
za porudžbine DO 14:00

REFLECTO mini 100 ml

zaštita za novu keramiku (15 dana)

Kategorija:

1.505,00 RSD

Opis proizvoda

REFLECTO se koristi tokom poslednje faze pripreme automobila, nakon nanošenja premaza i neposredno pre isporuke automobila kupcu. Osigurava izuzetno visok sjaj i bez premca svilenkastost, ali njegova karakteristična karakteristika je inovativna hemijska arhitektura, mešavina siloksana sa unutrašnjim solarnim filterima: u stvari Mafra čvrsto veruje, na osnovu niza internih i eksternih testova, da je u fazi polimerizacije i katalizacije od svih nano-premaza, oni ne smeju biti stratifikovani sprejevima nano-zaptivačima, jer bi odbijanjem UV zraka to usporilo polimerizaciju. Ovu operaciju treba izvršiti pri prvom pranju ili prvoj proveri automobila nakon nanošenja nano.

REFLECTO je inovativna zaštita koja pojačava UV zrake zadržavajući kamenac iz vode ili snega u suspenziji. Traje 15 dana, maksimalno vreme kataliziranja najnižih obloga i samoraspada se na kraju vremena aktivnosti, čime originalni premaz ostaje nepromenjen. Ova karakteristika potiče iz Mafrainog velikog iskustva u saradnji sa velikim spoljnim laboratorijama za istraživanje, opremljenim najsavremenijim tehnologijama ispitivanja.

 

Dodatne informacije

Korisnici su kupili i...

You may also like…

Iz iste kategorije

Izrada sajta Alpha Media | Copyright © 2022 Mafrito
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram