063 613 652
mafritodoo@gmail.com
Minimalan iznos porudžbine 2.900 RSD
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h-36h
za porudžbine do 14:00
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h - 36h
za porudžbine DO 14:00

OMNIA 4500 ml

quick interior detailer

Kategorija:

8.745,00 RSD

Opis proizvoda

OMNIA je nova generacija čišćenja unutrašnjosti automobila bez mirisa koja koncentriše tehnologiju i inovacije u jedan proizvod.

Idealan je za obično i izvanredno čišćenje tkanine, kože, plastike, moketa, zaptivki i gume, a može se koristiti, bez kontraindikacija na svim površinama.

OMNIA je u stanju da obezbedi savršenu završnu obradu plastike koja se može uporediti sa postupkom naknadne obrade. Ovo je jedna od karakteristika koja je čini proizvodom posvećenim najzahtevnijim profesionalcima iz sveta detalja.

Zahvaljujući svojoj specijalnoj formuli, sa surfaktantima nove generacije, proizvod se najbolje ponaša sa nisko alkalnim proizvodima, formirajući slobodnu penu koja se lako tretira i ispira. Ako četku koristite za čišćenje kože ili plastike, dobićete dubinsko čišćenje, smanjujući na minimum upotrebu melaminske sunđere. Konačni rezultat je izuzetan!

Sa razređivačem održavanja 1:10 imate inovativni brzi detailer za unutrašnjost koji čisti na savršen i brz način, dajući tretiranim delovima automobila svetlu boju i svilenkasti efekat na dodir, uzdižući prirodnu neprozirnost plastičnih delova. Razlika je vidljiva golim okom.

Još jedna posebna karakteristika OMNIA-e je odsustvo mirisa: na ovaj način detailer ima šansu da radi na neutralan način, bez menjanja mirisa samog automobila.

Dodatne informacije

Korisnici su kupili i...

You may also like…

Iz iste kategorije

Izrada sajta Alpha Media | Copyright © 2022 Mafrito
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram