063 613 652
mafritodoo@gmail.com
Minimalan iznos porudžbine 2.900 RSD
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h-36h
za porudžbine do 14:00
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h - 36h
za porudžbine DO 14:00

SiO2 PERFECTA 500 ml

ceramic quick detailer

Kategorija:

2.535,00 RSD

Opis proizvoda

Prisutnost siloksanskih polimera SiO2 i TiO2 omogućava da napravi površine s nepogrešivim vitreo sjajem koji naglašava linije vašeg automobila, i obezbedi zaštitu koja eliminiše prljavštinu, vodu i UV zrake, stvarajući nevidljivi štit i održavajući vaše vozilo čistijim.
Prisustvo TiO2 (titanijum dioksida) garantuje veću otpornost, posebno protiv tragova vode i kiselih kiša, i stvara antistatičku, samočisteću barijeru koja otežava nakupljanje prašine.
Garantovano traje do tri pranja neutralnim šamponom.
PERFÈCTA sadrži SiO2, što ga čini savršenim izborom za održavanje nakon nanošenja premaza. Održava i produžava hidrofobne performanse slojeva prethodno nanesenih zaptivača i nano-premaza. Može se koristiti za poboljšanje sjaja boje i uklanjanje lake prljavštine ili kao sprej za keramiku kada trebate povećati i sjaj i hidrofobne performanse.
Idealan je kao "toper" za bilo koju vrstu zaštitnih premaza, tradicionalnih voskova, zaptivača kao što su CUPÌDO 2.0, SiO2 baznih premaza i drugih premaza. Nudi izvanredna vodoodbojna svojstva i trajanje, superiornije od tradicionalnih, standardnih sredstava za detailing.

 

Dodatne informacije

Korisnici su kupili i...

You may also like…

Iz iste kategorije

Izrada sajta Alpha Media | Copyright © 2022 Mafrito
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram