063 613 652
mafritodoo@gmail.com
Minimalan iznos porudžbine 2.900 RSD
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h-36h
za porudžbine do 14:00
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h - 36h
za porudžbine DO 14:00

Veritas 4500 ml

Kategorija:

8.200,00 RSD

Opis proizvoda

VÈRITAS je marker swirlova, neizostavan pre nanošenja keramike ili sealanta, koji čisti i odmašćuje površine pre bilo kog nano tretmana, skidajući razna ulja (parafin ili nova sintetička ulja), obeležavajući nesavršenosti ne izbleđujući boju. Svi ostali proizvodi su veoma isparljivi i to im ne dozvoljava da skroz skinu razna ulja sa površine.

VÈRITAS za razliku od ostalih proizvoda koji isparavaju i koji ne mogu da čiste duboko, je specijalno razvijen da postigne najbolje moguće rezultate čak i u vreme letnjih meseci.

VÈRITAS u potpunosti uklanja polirna ulja i takođe, svojim jakim antistatičkim efektom, odbija prašinu, omogućavajući da se sa lakoćom nanosi zaštita.

Ali VÈRITAS je mnogo više - pruža pomoć detailerima u toku nanošenja zaštite. Ako su napravljeni neki hologrami u prvom satu nanošenja zaštite, može da se popravi bez da se kompletno skine, koristeći nežnu krpu na kojoj je nanesen VÈRITAS.

Dodatne informacije

Korisnici su kupili i...

You may also like…

Iz iste kategorije

Izrada sajta Alpha Media | Copyright © 2022 Mafrito
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram