063 613 652
mafritodoo@gmail.com
Minimalan iznos porudžbine 2.900 RSD
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h-36h
za porudžbine do 14:00
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h - 36h
za porudžbine DO 14:00

SUPER MAFRASOL FOAM - DOC 3

ekstra penuće beskontaktno

Kategorija:

9.570,00 RSD

Opis proizvoda

SUPERMAFRASOL FOAM je čistač visokog sjaja za brzo pretpranje automobila, kamiona, cisterni, cerada, autobusa, motora, radnih mašina. Otpušta i uklanja prljavštinu i lako se ispira.

Nežan je prema bojama i plastici i može se koristiti u zatvorenim ili slabo ventiliranim prostorima. Zahvaljujući Energy Safe tehnologiji, može se koristiti bez tople vode, čime se štedi na potrošnji električne energije ili gasa potrebnog za grijanje, te je iz tog razloga idealan za samouslužne autoperionice.

Proizvod je proizveden u skladu sa strogim standardom 14001 koji se odnosi na zaštitu okoline. Ne sadrži NTA ili EDTA, što osigurava brzu biorazgradljivost, sa prečistačima koji koriste biološke sisteme. Može izdržati jako razređivanje čak i u tvrdoj vodi i može ukloniti insekte i naslage ili prljavštinu koja se godinama skorila na vozilu.

Nema potrebe za korišćenjem sunđera ili četke, zbog čega se preporučuje i za automatske autoperionice bez dodira sa sistemom za penjenje. Kompatibilan je sa voskovima za pranje automobila i može se upotrebiti za pretpranje pre nego što vozilo uđe u tunel za pranje ili roll-over. Ima veoma prijatan miris.

Dodatne informacije

Pakovanje

25 kg

Doziranje sa vodom

1: 30-80

Korisnici su kupili i...

You may also like…

Iz iste kategorije

Izrada sajta Alpha Media | Copyright © 2022 Mafrito
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram