063 613 652
mafritodoo@gmail.com
Minimalan iznos porudžbine 2.900 RSD
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h-36h
za porudžbine do 14:00
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h - 36h
za porudžbine DO 14:00

PANNO 3 SHINE

Kategorija:

938,00 RSD

Opis proizvoda

Tri krpe od mikrovlakana u paketu 3SHINE, posvećene nezi automobila, sposobne su da efikasno eliminišu sve nečistoće prisutne u putničkom prostoru, na prozorima ili na karoseriji.

Auto krpa od mikrovlakana, u stvari, ima karakteristike vrlo velike upijajuće moći, osobine koje daje njena struktura sastavljena od miliona tankih filamenata, koji mogu delovati dubinski eliminišući molekule prljavštine.

Visoke performanse tehnoloških mikrovlakana ne mogu se porediti s onima bilo kog drugog materijala, jer su vlakna tkanina neverovatno mekana, otporna i vrlo upijajuća.

MA-FRA je stoga stvorila kompletnu ponudu krpica od mikrovlakana za automobile, dizajniranih za čišćenje svakog pojedinog dela vašeg automobila.

Zbog toga je 3Shine kompletna kolekcija, sastavljena od tri auto krpice.

Unutar pakovanja naći ćete plavu auto krpu, crvenu i ljubičastu auto krpu.

Šta one rade:
- Krpa za auto staklo od mikrovlakana: Plava krpa za prozore uklanja najtvrdokorniju prljavštinu bez ostavljanja tragova.
- Krpa od mikrovlakana za unutrašnjost: Crvena krpa, za unutrašnjost, hvata prašinu u najdubljim porama instrument table
- Krpa od mikrovlakana za eksterijere: Ljubičasta krpa za automobile, za eksterijere, olakšava uklanjanje nanesenog voska i laka.

Dodatne informacije

Korisnici su kupili i...

You may also like…

Iz iste kategorije

Izrada sajta Alpha Media | Copyright © 2022 Mafrito
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram