063 613 652
mafritodoo@gmail.com
Minimalan iznos porudžbine 2.900 RSD
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h-36h
za porudžbine do 14:00
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h - 36h
za porudžbine DO 14:00

Nitido

Kategorija:

1.520,00 RSD

Opis proizvoda

Nitido je revolucionarni proizvod, čistač stakla visoke čistoće. Njegova napredna formula je dizajnirana da značajno poboljša vizuelnu jasnoću, omogućavajući preciznije i detaljnije posmatranje kroz staklo. Ovo poboljšanje vidljivosti, poznato kao "snaga jasnoće", ključno je za bezbednost na putu. Nitido-ova inovativna snaga jasnoće poboljšava definiciju slike, omogućavajući ljudskom oku da percipira detalje sa većom preciznošću. Ovo čini iskustvo vožnje sigurnijim i prijatnijim, nudeći jasan i neiskrivljen pogled na put.

Nitido, zahvaljujući svojoj Dual Clima tehnologiji, radi optimalno i zimi i leti. U hladnim uslovima brzo isparava, dok se pod direktnim sunčevim zracima njegovo isparavanje odvija sporije, obezbeđujući maksimalnu efikasnost u svakom trenutku.

Tehnologija „Formula protiv prašine“ sprečava da se prljavština i drugi zagađivači, kao što je prašina, prianjaju na površinu, održavajući završni sloj bez mrlja i kristalno jasan pogled duže. Ovo se postiže bez pruga ili mrlja, jer se Nitido brzo i čisto suši, ostavljajući kristalno čistu završnu obradu. Nitido ne menja postojeća sredstva za zaštitu stakla.

Nitido ima viskoznu konzistenciju nalik gelu koja prijanja na površinu duže vreme čišćenja u poređenju sa drugim proizvodima od tečnog stakla. Zahvaljujući ovoj osobini, radi efikasno sa većom preciznošću, bez kapanja ili stvaranja preteranog prskanja. Nitido uklanja različite vrste nečistoća, uključujući mrlje od vode, prašinu, prljavštinu, polen, masnoću, ostatke insekata i druge površinske zagađivače, kao što su ostaci od elektronskih cigareta.

Dodatne informacije

Korisnici su kupili i...

You may also like…

Iz iste kategorije

Izrada sajta Alpha Media | Copyright © 2022 Mafrito
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram