063 613 652
mafritodoo@gmail.com
Minimalan iznos porudžbine 2.900 RSD
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h-36h
za porudžbine do 14:00
Besplatna dostava
za porudžbine preko 2.900 RSD
ISPORUKA 24h - 36h
za porudžbine DO 14:00

GUANTO DOUBLE FACE

rukavica za pranje vozila

Kategorija:

774,00 RSD

Opis proizvoda

Visokokvalitetne rukavice od mikrovlakana Double Face stvorene su za one koji žele postići maksimalne rezultate tokom pranja svog automobila bez rizika da izgrebu karoseriju.

Idealna za ručno čišćenje vašeg vozila i potpuno bezbedna, Double Face je profesionalna rukavica pogodna i za hobi upotrebu.

Glavna karakteristika rukavice Double Face, kao što možete pretpostaviti iz naziva, je njena "dvostruka" upotreba:

Siva i žuta strana kratkodlake rukavice od mikrovlakana idealna je za čišćenje i uklanjanje prljavštine i mrlja sa gornjeg dela karoserije automobila kao što su prozori, vetrobranska stakla, gornji stubovi, hauba i nadstrešnica.

Druga strana rukavice Double Face, od mikrovlakana plavog chenillea, optimalna je za skidanje krupne prljavštine i njeno uklanjanje sa malih međuprostora i sa celog donjeg dela karoserije kao što su lukovi točkova, donji stub, branici, maske, područja gde se taloži više prljavštine.

Zahvaljujući velikoj veličini, 30 x 20 cm, omogućava vam da očistite velike površine karoserije u nekoliko prolaza, prateći svaki ugao i krivinu automobila. Double Face rukavica je u stanju da apsorbuje velike količine vode ili rastvora šampona tako da se može koristiti i kada je suva kao rukavica za sušenje karoserije ili za jednostavno uklanjanje prašine bez rizika da izgrebete automobil.

Zahvaljujući svojoj tehnologiji "easy self clean" uvek ćemo imati čistu rukavicu jer mikrovlakna od chenille zadržava prljavštinu tokom faze čišćenja automobila i izbacuje je tokom faze ispiranja u kantu sa čistom vodom.

 

Dodatne informacije

Korisnici su kupili i...

You may also like…

Iz iste kategorije

Izrada sajta Alpha Media | Copyright © 2022 Mafrito
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram